Какво да напишем в поздравителна картичка?

Когато избирате поздравителна картичка, може да се почувствате като минно поле. С толкова много различни възможности за избор, как да изберете правилната поздравителна картичка за повода? Често сме изправени пред опасността да напишем някое клише, вместо персонализирано съобщение. Личните, мили поздрави ще бъдат високо оценени и запомнени. Ето няколко съвета за избор на перфектната поздравителна картичка.

Не забравяйте да я подпишете

Общопризнатите подписи включват редица клиширани изрази като „с най-добри пожелания“, „с уважение“ и т.н., но в повечето случаи, те не показват лично отношение. Вместо тях, можете наистина да изразите чувствата си към получателя, или да напишете нещо лично.

Специален подпис

Обикновено, когато посещаваме нечий празник, подписваме картичката от цялото семейство, включвайки и невръстни деца. В този ред на мисли, защо не включите и името на домашния си любимец?

Използването на името на вашия домашен любимец, за да напишете поздравителна картичка, може да бъде странно, но определено ще бъде оценено от близки до вас хора и любители на животните. Интересен подход е да отбележите лапичката на животното върху картичката.

Съобщението

Знаем, че всички желаем едно и също на най-близките си хора – да са здрави, да имат късмет, да им върви в работата, в любовта и т.н. Но написано така, изглежда клиширано и недостатъчно лично. Опитайте да напишете пожеланието в рими, или да използвате стих, песен или проза, които получателят харесва.

Има много начини да направите една поздравителна картичка оригинална. Не забравяйте, че ръчно написаните картички се оценяват много повече от напечатаните. Написаните на ръка съобщения могат да бъдат кратки и сладки или украсени със запомняща се история. Какъвто и метод да изберете, добавянето на личен щрих си струва усилието. Ето няколко прости съвета, които ще ви помогнат да се откроите от останалите

Можете да добавите снимка на себе си или на приятел. Като включите снимка или съобщение, можете да покажете, че ви е грижа. Ако не се чувствате комфортно от почерка си, можете да възложите тази задача на професионалист.

Перонализация

За още по-оригинален поздрав, можете сами да създадете картичка, вместо да купите готова. Онлайн има огромен избор от безплатни програми за обработка на изображения, с чиято помощ да създадете перфектната картичка с добре подбрани детайли. Ако пък предпочитате готов вариант, разгледайте тук нашия най-любим вариант: https://www.top-flowers.com/p/pozdravitelna-kartichka-za-teb-s-lyubov

Leave a Reply