Модни тенденции за обувки пролет/ лято

Както винаги, така и този сезон разнообразието от модели е толкова голямо, че се чуди човек какво да избере. Но все пак да видим какво най- много ще се носи, за да изберете според потребностите и вкуса си.

e-obuvkiОбувки с платформа- те си остават едни от най- удобните. Новото тази година е, че се предлагат в малко по- спортен вариант, платформата е намалена и затова я наричат флатформа. Мъжете много не харесват дами с такива обувки, но то е, защото не знаят колко удобно се ходи с тях за разлика от високите токове. Така че, дами, изобщо не се съобразявайте с мъжката половина, а носете това, което на вас ви харесва.

Read more

Как да се обличат мъжете според фигурата си

kapere-men-copy-copyТоалеът винаги е важен. Ако искате да изглеждате добре трябва да спазвате някои правила при обличането. При мъжете има четири основни форми на телосложение- висок, нисък, мускулест, пълен.

Ако сте висок, избягвайте стегнати дрехи и такива по тялото, както и вертикални райета. Такива дрехи ще ви правят да изглеждате още по- високи. Най- подходящи са ризи с вертикални райета, особено в областта на раменете, за да изглеждате по- широки. Не съчетавайте горни и долни дрехи с еднакви цветове. Това също ще ви прави да изглеждате по- високи. Хубаво е да бъдат в различни тонове. Острите обувки почертават височината, затова заложете на заоблените. 

Read more

Избор на обувки според дължината

mes-obuvki-copy-copyИзборът на дамски обувки, боти или ботуши е често трудна задача. Днес на пазара се предлагат всякакви модели- обувки и боти, които са с равни и плоски подметки до високи до глезена, както и ботуши с три четвърти височина до над коляното, с ниски или високи токове.

По принцип ботушите, които са предназначени за студените месеци трябва да бъдат високи, плътни и топли, изработени от качествени материали, комфортни и уютни.

Read more