Най-добре почивам в компанията на Огледален свят

Ежедневието ми е доста напрегнато и динамично. Много често изпадам в ситуации, които изискват самообладание и бърза реакция. Въпреки това работата ми в интернет ми носи много удовлетвореност и спокойствие. Може да се каже,че почти постоянно съм онлайн и прекарвам много от свободното си време в интернет.

Все пак има моменти, в които имам нужда да се откъсна от всичко. Най-добре си почивам сядайки пред телевизора с една хубава бира. Обикновенно денят ми е бил доста напрегнат и не ми е никак до новини в които се говори само за политика, убийства, скандали и криза. Нищо хубаво не се споменава по която и да е телевизия когато става дума за новини.

Едно от нещата, които ми доставят удоволствие след тежкия работен ден е гледането на турски сериали. Противно на всички схващания, че те са само за жени и още повече щом са турски значи са лоши, аз си почивам именно гледайки турски сериали.

Напоследък по bTV върви турския сериал Огледален свят. Мога да кажа, че сериалът ми е един от най-любимите. Не само заради прекрасния сюжет, а и защото в него участва една от любимите ми актриси Хазал Кая. Освен това сюжетът е много реален и представя в действителност два различни свята – този на бедните и този на богатите хора. Любовната история на Ферия и Емир ме трогна много въпреки, че съм мъж и се предполага че не отдавам толкова внимание на чувства.

Много ми е неприятно, че от bTV все по-често пренебрегват излъчването на Огледален свят. Много повече наблягат на българските продукции, в които има толкова много насилие и са лишени от всякакъв смисъл. Но вярвам, че много скоро ще имам възможност да се радвам все по-често на любимите си турски сериали.

Leave a Comment