Любовна съвместимост между зодиите – истина или лъжа

любовна съвместимост зодииВероятно много от жените са прибягвали до какви ли не методи в издирването на принца на бял кон. В представите си всяка жена изгражда образ на своя любим и едва ли не започва да търси само и единствено него.

От едно известно време е на мода дамите да избират любимия мъж и по зодията. Според мен всичко е много субективно и не е редно да се взима решение за даден човек само защото той е бил някоя зодия за която сме чули не толкова добри неща.

Имам приятелки, които добре проучват зодията на своята половинка и се ръководят само по това. Не се стремят да опознаят човека и да вникнат в същността му. Според мен така не се изграждат отношения, независимо дали те са професионални или любовни.

Освен съвместимостта между зодиите има и такава между имената на двама души. Съвсем случайно попаднах на сайта за хороскопи AstroData и там открих именно калкулатор за съвместимостта на имената. Препоръчвам на всеки, който иска да провери своята съвместимост да я провери. Не знам колко може да се вярва на това, но определено ще се забавлявате. Ако пък още не сте обвързани може да проверите някои комбинации от имена, които ви интересуват. Така ще се насочите към конкретен за вас човек.

Leave a Comment