Сдобийте се със съвършения офис стол и премахнете болките в гърба

Офис столовеС поне 40 часа седмично в офиса, вероятно бихте искали да си осигурите максимален комфорт върху вашия офис стол. Но не мислете само за комфорта, съветват различни специалисти и рехабилитатори: неправилното седене оказва сериозен натиск върху мускулите и ставите, което причинява трайна болка.
Има четири ключови области, за да се гарантира, че офис столът не влияе негативно на вашето здраве. Първо, имате нужда от добра лумбална подкрепа. Второ – регулируеми рамена. Трето – подвижна седалка.

Номер четири? Вече имате своя фантастичен стол, не се безпокойте. Четвъртото правилно е да се изправяте на всеки 45 минути. „Това е най-доброто, което можете да направите“, добавят специалистите.
Когато избирате най-добрия стол, вземете такъв, който позволява различни движения и ви подкрепя в различни работни позиции. Позата е критичен фактор.
И така, от кои столове можете да избирате? Пазарът е пълен с продукти с какви ли не характеристики според вашите персонални нужди. Имайте предвид, че хубавият офис стол може да ви струва малко повече пари. На фона на здравето обаче, те са нищо.
Ако не искате да инвестирате в столове, винаги можете да си купите възглавница, за да подобрите работния си ден. Вече има такива, които помагат на потребителите да изграждат мускулатурата на гърба, както и да укрепват тазовото дъно. Вечно променящата се форма на възглавницата трябва да гарантира, че основните мускули продължават да се движат, подобрявайки стойката.

Хората с болка в шията, гърба или краката могат да се възползват от редуването със седенето… Или може да решите да изхвърлите стола изцяло и да си вземете топка за упражнения: нейната изместваща се повърхност е предназначена да ангажира основните коремни и гръбни мускули на потребителите, тъй като те се натоварват, за да поддържат равновесие.
Все пак не забравяйте, че те доста увеличават шанса и за падане. Каквото и да изберете, нека здравето да бъде първата ви мисъл. То е най-важното!
Вижте богатото разнообразие от удобни и практични геймърси и офис столове в сайта Plasico.bg – https://plasico.bg/геймърски-и-офис-столове

Leave a Reply