Мече от рози – най-добрият подарък за възрастни и малки принцеси!

Мече от рози можете да направите невероятен подарък за вашето семейство и приятели – мече ръчна избработка от изкуствени цветя ще бъде подходящ подарък за всяко тържество. От такъв подарък сърцето ще се изпълни с приятни спомени от детството, а празничното настроение ще остане дълго време.

Благодарение на уменията на сръчните майстори, които ръчно изработват всяка мечка от повече от 500 отделни цветя, можете да подарите двоен подарък, който замества както букет цветя, така и плюшена играчка. Букет под формата на мече от цветя ще ви изненада със своята оригиналност, а денят, в който поднесете този невероятен подарък, ще бъде запомнен за дълго от този, който го е получил.

За да предизвикате щастлива усмивка в лицето на любимия човек, изобщо не е необходимо да харчите цяло състояние за закупуване на подарък. Опитайте се да представите очарователно мече от 3D рози и светът около вас определено ще искри с нови цветове за човека, на когото ще подарите това красиво цвете. Такъв подарък ще се хареса не само на младо момиче, но и на съвсем малко момиче, както и на майка или баба.

Само си представете колко радост ще ви донесе плюшеното мече, направено от цветя, подарено на дъщеря ви, племенница или внучка, не напразно мечето е любим герой на много детски приказки и карикатури. Мечето от червени рози ще бъде достойна декорация за спалнята на по-възрастните принцеси. В допълнение, грижата за такова чудо е съвсем проста: достатъчно е само да отстраните праха от повърхността му, ако е необходимо, а играчка от изкуствени цветя ще ви радва до 5 години.

Материалът, от който са направени играчките, е мек и приятен на допир и най-важното – абсолютно безопасен, неспособен да причини вреда на човешкото здраве и е хипоалергенен. В допълнение, той не се поддава на деформация, не се страхува от температурни промени, влага и е изключително лесен за почистване.

Leave a Reply