КАК ДА ПРЕВЪРНЕТЕ ВАШИЯ ХОЛ В ЛУКСОЗНО ПРОСТРАНСТВО

Всички мечтаем за специално пространство за срещи, за часове, споделени с нашите близки, за купони, и дори за място за да пътуваме чрез четене на книгата която обичаме.

Нуждаете се само от това, което е от съществено значение, за да направите хола си практичен и приветлив в същото време. Не украсявайте прекалено. Изберете и комбинирайте няколко елемента, но смесване на стилове. Например ретро парчета и актуални дизайнерски мебели или антични мебели с поп арт парчета.

Винаги имайте предвид светлината. Ако мястото позволява, опитайте се да поставите поне едн от меките мебели с лице към прозореца. Внимавайте максимално за начина, по който осветявате стаята. Насочете светлината към онези елементи, на които искате да придадете повече изпъкване, за да създадете по-малко хомогенно пространство и да подобрите различните фокуси на внимание. Картина, винтидж стол или библиотека са подходящи.

Използвайте ленен или памучен текстил, за да създадете по-спокойна и вечна среда. Можете да комбинирате тези текстилни изделия със флорален мотив, който засилва усещането за чистота и свежест. Използвайте по-дръзки цветове или геометрични шарки върху възглавниците, за да разчупите монотонността на стаята.

Възползвайте се от растенията и цветята, за да дадете живот и да балансирате хола. Вземете предвид количеството светлина и изберете Фикус  или Кентия, за да придадете на стаята си по-екзотичен вид. Ако предпочитате по-ориенталски вид, изберете голям бонсай.

Изберете специален ъгъл от вашата всекидневна, за да пътувате през четене. Намерете удобна седалка. Тапицирайте го в някакъв смел цвят. Ако желаете, можете да го допълните с подходяща възглавница . Придружете комплекта с подова лампа и създайте среда, която ви позволява да прекъснете връзката и да се потопите в четенето.

Източник: Картината.бг

Leave a Comment