Как да изберем мъжки костюм за сватба

Изборът на рокля за сватбата може да ви се стори лесен, на фона от избора на мъжки костюм.

По правило мъжът, освен че купува костюм, трябва да купи обувки, риза, вратовръзка и е хубаво, ако списъкът свършва дотук.

Предлагаме ви някои съвети за избор на класическа мъжка визия, които да улеснят този ангажимент:

Определяне вида на костюма

Много биха казали, че в подбора на костюм първо обръщат внимание на плата. Дали материалите на изработка или самия модел са от определящо значение, вижте сега:

Класически костюм

Класически мъжки костюм винаги е перфектен. Може да бъде в различни цветове, двуредие кочета или едноредие, от две части или от три части.

Разбира се, ако сте сигурни, че не искате да се виждате под различна форма на сватбени снимки, тогава комбинацията, която сте избрали предварително, ще е достатъчна. Нека, сега да ви кажем какво е основното предимство на костюм за сватба от три части.

Избирайки датата на сватбата, никога няма да знаете със сигурност какво ще е времето. По право в деня на сватбата трябва да прекарате много време на улицата и тук се костюм от три части се оказва универсално решение.

В горещо време ще имате възможност да свалите сакото и да останете само по панталон с елечето, а когато стане по-студено, може да свалите сакото и да затоплите съпругата си с него.

Сакото може да е с два реда копчета или един, вталено или по-разкроено.

Фрак

Фракът се разпознава лесно по кройката си. Такъв отпред е къс, а отзад е с удължени прави гънки. Някои модели на такива костюми имат панталони със сатенени ивици. Има много интересни модели фракове, от които младоженецът може да избере онова, което ще създаде идеалния стил за него.

Смокингът

Смокингът е вечерен вариант, който е актуален по всяко време на годината. Такъв тоалет може да е в хармония с роклята на булката и така младоженецът може да създаде безупречен външен вид.

Този модел се характеризира и с наличие от сатенени ревери.

Небрежен костюм

Ежедневната сватба е напълно нова посока в организирането на такива мероприятия. Най-подходящ е стилът за двойки, които решат да създадат семейство, което се основава на простотата и любов към живота.

Небрежният стил за мъже за сватба не предвижда никакъв строг костюм. Дрехите на младоженката трябва да са в хармония с тоалета на спътницата му и да са от същите нюанси.

Ярките аксесоари стават важни детайли. Сред тях се нареждат шалове и чорапи, необичайни вратовръзки. Небрежният външен вид на младоженеца ще е идеално допълнен от оригинални очила, часовник или многоцветен колан.

Изберете риза с шарка. Що се отнася до панталоните или сакото, тук няма ограничения. Може да има допълнително елече от всякакъв стил. Тук що се касае за обувките подходящи могат да са дори маратонки или мокасини.

За всичко това се обърнете към нас – BRUTALE.BG

Leave a Reply