Гръцки езикови преводи Варна

Езикови гръцки преводи и легализация във Варна

Когато търсите преводаческа фирма във гр. Варна, или Добрич, която да приеме за превод документи от български на гръцки език или обратно, може да пробвате услугите на гръцкия преводач Пано Кондоянис, който от 4 години превежда професионално всякакви документи.

Писмени преводи гръцки език

Гръцки-Български преводи и легализация от Пано Кондоянис

Гръцки-Български преводи и легализация от Пано Кондоянис

Превод и редакция на текст от гръцки преводач:

– Софтуерни продукти, информационни технологии, телекомуникации
– Финанси, счетоводство, юридически текстове, банково дело
– Техническа литература, ръководства за потребителя, електроника, домакински уреди
– Маркетинг и реклама;
– Медицински документи
– Образование, педагогика
– пРевод на книги, литература

Устни преводи гръцки език

– Консекутивния превод е подходящ при бизнес преговори и срещи, презентации и др. Този вид превод следва превежданата реч, докато при симултанния превод преводача не изчаква оратора, а превежда едновременно с него.
– Бизнес гръцки превод при престой на партньори от Гърция или Ваши пътувания в Гърция, Панайотис Кондоянис е човека който може да ви осигури спокойствие и качествено превеждане между двата езика за да имате повече шансове на успешни сделки с бизнес партньорите Ви.
– Превод на гръцки и български юридически документи при нотариуси. Панайотис Кондоянис работи от 4 години като заклет преводач и гарантира че ще сте наясно с това което подписвате.

Гръцкия език е труден език, но е е унгарски в който синтактичната конструкция на изречението върви обратно на славянската, така че ако търсите качествен гръцки преводач името му е Пано Кондоянис.

Leave a Reply