Acer и Notebook.bg са спонсори на ново SEO състезание

seo състезаниеNotebook.bg стартираха ново SEO състезание в което ще премерят сили най-добрите SEO и SEM специалисти на България. Целта на състезанието е всеки от участниците да класира сайт по предварително зададена ключова фраза. Този сайт, който се класира първи в обявения срок, ще спечели голямата награда от 5 000 лева.

Ще има и още много награди, като например ултрабук Acer на стойност 2 000 лева, както и ваучери за отстъпка.

Пълните условия на състезанието ще намерите на този адрес: https://www.socialni.bg

Аз съм човек на който SEO-то не му е чужда наука, но за съжаление съм претрупан с работа в офиса и няма да мога да участвам. Затова ще дам своя глас на човек, който заслужава да му се даде шанс, а именно – младият SEO специалист Кристиян Кацаров и статията му “Защо трябва да купим Acer от www.Notebook.bg?

Освен статията на Кристиян силно препоръчвам да хвърлите едно око и на SEO джедая Андрей Димитров и неговата публикация – “11 причини защо трябва да купим Acer от www.Notebook.bg“.

Поздравявам Notebook.bg за чудесната маркетингова кампания с която се захващат. Това ще е полезно за тях, защото ще продават повече (надявам се) и от друга страна ще е полезно за всички SEO оптимизатори, защото ще могат да тестват текущия алгоритъм на Google и всеки ще има равен старт.

Същевременно в сайта Wickeble можете да прочетете и ревюто за notebook.bg.

Пожелавам успех на Кристиян, както и на другите участници!

p.s. Ако искате да споделите някоя друга SEO тактика с мен, то можете да го направите тук в коментарите и да обсъдим кое работи и кое не.

Leave a Comment