Надстройки на тоалетна седалка – Евтини начини да надстроите вашата тоалетна

Една надстройка за тоалетна чиния е евтин начин да актуализирате тоалетната си. Може дори да искате да промените цвета на тоалетната и плочките около нея. Това е малка инвестиция, която може да окаже голямо влияние върху ежедневието ви. Ако не сте сигурни откъде да започнете, ето няколко съвета, които ще ви помогнат да надстроите тоалетната си.

Инсталиране на превключвател на цикъла на пълнене

Инсталирането на превключвател за цикъл на пълнене към вашата тоалетна е чудесен начин да пестите вода. Отклонителят се намира в края на тръбата за пълнене, насочвайки повече вода в резервоара за съхранение и по-малко в купата. Това ще подобри ефективността на цикъла на пълнене и ще ви спести до два и половина литра на промиване. Освен това ще забележите незабавна възвръщаемост на вашата инвестиция.

Първо се уверете, че имате достатъчно водно налягане. Номиналното налягане на водата на вашата тоалетна е щамповано някъде върху резервоара, така че не забравяйте да проверите това число спрямо налягането на водата във вашия дом. Ако не знаете, можете да се обадите на местната ВиК компания или водопроводчик, за да получите правилното налягане за вашата тоалетна.

Инсталиране на конвертор с двойно промиване

Инсталирането на комплект за преобразуване на тоалетна с двойно промиване е сравнително лесна задача, но има няколко неща, които трябва да имате предвид. Първо, ще трябва да премахнете резервоара от вашата тоалетна. Това е важно, защото трябва да имате достъп до кулата с двойно промиване.

Трябва също така да имате предвид цялостната производителност на вашата тоалетна, тъй като тези комплекти за преобразуване ще променят начина, по който тоалетната ви измива. Някои модели могат да използват много повече вода, така че трябва да наемете опитен водопроводчик, който да извърши това преобразуване. В повечето случаи можете да закупите комплект за преобразуване с двойно промиване онлайн. Обикновено идва с повечето части и аксесоари, необходими за преобразуването.

Смяна на цвета на тоалетната

Ако вашата тоалетна е стара и не пасва на интериора на дома ви, смяната на цвета е чудесен начин да я актуализирате. Предлагат се много модерни тоалетни в широка гама от цветове и дизайн. Можете да похарчите повече за дизайнерска цветна тоалетна, ако се чувствате приключенски настроени, но също така можете да спестите пари, като инсталирате тоалетна в по-неутрален цвят. Едно важно нещо, което трябва да запомните, когато обновявате тоалетната си, е да проверите височината и формата на седалката. Тя трябва да е на разумна височина за вас и тоалетната да не е твърде ниска или висока.

Смяна на цвета на плочките около ваната

Ако искате да подобрите външния вид на вашата тоалетна, един от начините да промените цвета й е да смените плочките около нея. Можете да използвате боя или дори шаблони, за да създадете различни шарки. Преди боядисване можете да използвате свързващ грунд, за да помогнете на боята да залепне към плочката. Можете също да използвате шаблони, за да създадете дизайн и да използвате четка за нанасяне на шаблони, за да рисувате дизайна през дупките.

Leave a Reply