CARRIER е 100% гаранция за качество!

Carrier - гаранция за качество

Повече от 100 години милиони хора по света се доверяват на експертизата и иновациите на Carrier, за да използват нашите продукти в домовете си. Размерът на вашия апартамент или къща не е важен, важен е само вашият комфорт!

Всички продукти на Carrier


са сертифицирани по Eurovent

Това гарантира на нашите клиенти най-високо качество, ефективност и безопасност. Като лидер на пазара, Carrier участва в разработването на сертификати, като помага да се определят индустриални стандарти и да се увеличи максимално качеството.

Eurovent сертифицира работата на климатици и хладилни продукти според европейските и международни стандарти.

Целта на сертифицирането е да повиши доверието на клиентите. Когато даден продукт носи знака Eurovent, можете да сте сигурни, че оборудването ще работи според проектните спецификации, цената на електроенергията ще бъде цитирана и изчислена правилно и доставеният продукт ще отговори на вашите очаквания.

CARRIER е 100% гаранция за качество!

Надеждността на климатици CARRIER е проверена във времето. Въпреки това, компанията все още дава гаранция за своето оборудване. Започва от датата на закупуване и продължава 5 години. 

За да дишате чист въздух, обогатен с аеро йони, не е необходимо да ходите в защитена гора или планина

Новите сплит системи Carrier 42QHG са оборудвани с вграден йонизатор, който максимално доближава състава на въздуха в апартамента до планинския.

А това означава, че освен че създават комфортна температура, тези климатици Carrier:

  • повишаване на ефективността;
  • подобряване на качеството на съня, благосъстоянието и психологическото състояние;
  • повишаване на имунитета;
  • пречистват въздуха от прах, неприятни миризми и алергени.

А сплит системата Carrier 42QHG работи по-тихо от шепот и спестява около 30% електроенергия. И е в състояние да затопли стаята през студения сезон (при температури до -24 ° C).

Carrier се грижи за комфорта


и здравето на своите малки клиенти

Климатици Carrier създават оптимална атмосфера в детската стая. Сплит системите Carrier ви позволяват да контролирате въздушния поток, така че да не е насочен към детето.

Carrier – максимален комфорт за вашето семейство!

Leave a Reply