5 модни гафа, които да не допускате това лято

2qqЛятото е тук, а с него и нашата модна страст да сме винаги красиви, неотразими и прелестни! Така е при жените, така е през лятото…Но в стремежа си да бъдем оригинални, често се случва така, че ставаме по-скоро смешни, нелепи и дори с неадекватна визия. В тази връзка, решихме да ви спестим срама, а и усилията и времето, които ще хвърлите в създаване на уж уникална, а накрая оказала се нелепа визия, ще ви покажем 5 модни гафа, които да не допускате това лято:

Широки дънки, широка тениска, широко яке…

Ясно е, че през лятото ни се ще да поразпуснем, а с това и да си починем от тесни дрехи и неудобни обувки, но оувърсайз тренда изисква една част от облеклото да е широка, а другата – нормална, та дори и по-вталена. Не заприличвайте на чувал с картофи с тези прекалено широки дрехи!

Чорапи с отворени обувки

Има такава тенденция – но тя е по-скоро с класически обувки на ток или пантофки. Само че когато говорим за сандали и чорапи, картинката никак, ама никак не е добра.

Рокля с огромно деколте и изключително неприлична дължина

Да бъдеш секси е едно, но да бъдеш лека жена – съвсем друго. Ако не искате да приличате на второто, запомнете правилото: не разголваме цялото тяло, а оставяме да се виждат или само краката, или бюста!

Ежедневно носене на шапки

Шапките са готини, но не трябва да се превръщат в ежедневен навик, защото ще погубят косата ви, а и как да видят прекрасните ви очи през козирката?

Тениска с любимата група

Времето, когато носихме тениски на любимите си групи и бяхме модерни отмина. Сега и тенденциите не са същите в модата, а и ние не сме толкова млади, нали?

Leave a Reply