4 издайника в грима – какво казват за теб

Проучванията сочат, че гримът издава жената. Според тях учените потвърждават, че на пръв поглед невидими сигнали и неща, могат да кажат много за отсрещната страна. Какви са впечатленията на околните за теб и какво показваш, чрез грима и облеклото: https://fashioncolors.bg/dreha/damski-drehi/rokli/рокля-в-три-цвята-rumena си, научи още сега:

„По вида посрещат“ е казал народа, но по кое ще те изпратят, зависи единствено от теб. Въпреки това добре е да знаеш, че за увереност, сила, сдържаност, изтънченост, веселие и забава или приятелска отзивчивост, са части от характера на всяка една от нас. И все пак, добре е да знаем, кога и как да се гримираме, за да ни разбират правилно насреща.

  1. Приятелски настроена – изражението ти може да е детско и невинно. Ако имаш големи и изразителни очи, свежа и сияйна кожа, небрежна коса, това говори именно за такава визия. За да постигнеш по-силен ефект и да добиеш подобен вид използвай лек, озаряваш фон дьо тен, гланц за устни с цвят на праскова или сходен с твоите устни, а косата само намачкай с пяна. Ако искаш да привлечеш някои мъж с подобна визия заложи и на аромата. Той задължително трябва да е закачлив, нито прекалено силен и тежък, нито сладникав.
  2. Готова за парти – перфектната парти мацка е закачлива, весела и склонна към флиртуване. Малка нотка на смутеност ще те направи още по-естествена. Външният ти вид трябва да е провокиращ. По лицето е добре да се спускат свободно няколко къдрици, а очите, потъмнени, дръзки и наситени. Може да използваш и гланц и червило, според цвета на кожата, облеклото или правилата за вечерен грим.
  3. Изтънчена и сдържана – жените, които искат да изглеждат елегантно, минават за спокойни и уверени. За целта гримът трябва да е уверен, а косата пригладена и прибрана. Направи тена безупречен. За останалия грим използвай неутрални цветове в естествени тонове, карамелено червило и прозрачен лак. Подобен вид с правилно избрана рокля: Дамска рокля в десен на живописни цветя и чупки на полата RUMENA

Дамска рокля на цветя с набран колан и шал-яка RUMENA е подходящ дори за среща с родителите на приятеля ти.

  1. Уверена и силна – грим, коса, поглед – всичко говори за самото съвършенство. Това издава силен характер и спокойствие, смятат психолозите. Добре оформени вежди, подчертани устни, спретната прическа, правят и момичето да изглежда по-зряло и вдъхващо сигурност. За целта косата може да прихванеш с фиба на тила, бретона да прибереш в страни, кожата мини с фон дьо тен, пудра и малко руж. Устните оцвети в загадъчно, но не натрапчиво червено червило. Подобен вид е когато се цели истински да се заинтригува някой.

Leave a Reply