Тръгна и втория сезон на Революция Z

Съвсем скоро по телевизия bTV тръгна вторият сезон на тийнейджърския сериал Революция Z, който за кратко време спечели огромен брой фенове в цяла България. Любимците на малкия екран Боби, Тино, Мира, Ани, Г-н Цеков и така нататък ще продължат да ни радват с великолепна актьорска игра, която да ни държи в напрежения до последният епизод.

Пред камера на bTV новините главните герой в сериала споделиха, че вторият сезон на Революция Z ще бъде ”страшен, динамичен, забавен и още по-хубав”. Можем да очакваме една истинска драма с известните групари от популярната рок банда, стана любима на младото поколение България.

Ако сте пропуснали да гледате това свежо филмче, препоръчвам ви го, тъй като си заслужава. В него ще видите, че има много талантливи млади актьори, които могат да играят стойностни роли и то по един брилянтен начин, който може да проследите още днес.

За разлика от много други родни сериали Революция Z ми се струва непринуден, весел и илюстриращ реалността по българските училища и не само. Връщам се в училищните ми години и си спомням как се деляхме на рапъри, рокери, скинове и какви ли още не. Загледайте се във физиономиите на Боби, Мира и другите и ще се сетите за какво говоря.

И именно, защото серийния филм ме връща в близкото минало следя епизодите, а ако пропусна наваксвам в интернет. Пожелавам си сезон 2 да е интересен и по-завладяващ. Тепърва предстои да разберем какво е бъдещето на рок групата и какво ще стане с любовните връзки на ключовите герои.

Едно е сигурно и то е, че след работа отивам за пуканки, бира и чакам 21 часа. Дано не се разочаровам и пожелавам на всички приятни емоции с младите и забавни момчета и момичета в едноименният български сериал Революция Z.

Leave a Comment