Спешни бързи кредити: как да получите пари бързо и без провал

Микрофинансовите организации активно отпускат заеми на граждани. Ако има предпазлив растеж в банковия сектор, тогава обемът на приходите на малките кредитни институции нараства с 20-25% на тримесечие. „Бързи“ пари се получават в офиса, на банкова карта, чрез електронна платежна система, чрез кредитни машини – списъкът с удобни начини за получаване на спешен заем се актуализира ежегодно.

Независимо от начина на получаване на пари, алгоритмите за оценка на кредитополучателя се различават малко. Както в офиса, така и в интернет, ще трябва да попълните въпросник, да посочите поръчители, ако за кредита биват изисквани (роднини и приятели) и да предоставите  паспорт или лична карта. Условията за предоставяне на бърз кредит са еднакви за всички организации: заем ще бъде издаден само на гражданини на Република България, които са  навършили 18 години.

 

Бързи кредити в Интернет по опростена схема

Според прогнозата на сайтовете за кредитиране през 2021 г. делът на онлайн кредитите за физически лица ще възлезе на 30% от целия пазар на кредити. Въвеждането на нови технологии и инструменти на интернет банкирането привлича към интернет услугите за издаване на кредити. Процесът е опростен и за двете страни. Кредитната институция спестява от наем на помещения, консумативи и заплати. Клиентите не трябва да обикалят дузина офиси – можете да кандидатствате чрез интернет при няколко организации наведнъж.

За да кандидатствате за спешен бърз кредит онлайн, трябва:

  • Регистрирайте се на уебсайта на избраната организация, получавате достъп до личния си акаунт.
  • Попълнете формуляра.
  • Изберете желаната сума, посочете начина на получаване на парите и срока на заема.
  • Получете SMS на посочения телефон с отговор: приемете одобрението на кредита или откажете получаването на сумата

Важен съвет! Преди да попълните заявлението, проверете дали кредитната организация е вписана в регистъра на лицензираните такива.

Когато попълвате заявление чрез интернет, не трябва да разчитате на гоелми суми. За нови клиенти отпусканите средства са в значително по-малък размер. Ако кандидатствате отново, след вече усвоен и погасен заем, сумата може да се увеличи.

Можете да получите парите:

  • по банкова сметка;
  • електронен портфейл
  • чрез платежни системи
  • пари в брой в офиса.

Източник: refinansirai.com

Leave a Reply