Пролетни трикотажни рокли – насоки в пазаруването

Модата ни дава най-широките възможности за полет на фантазията. Тя се демонстрира с трикотажните рокли, които дизайнерите представят пролет и есен всяка година.

Новото изображение на трикотажна рокля: https://fashioncolors.bg/online-moda/damska-moda/туники-с-дълъг-ръкав.

През последните години се характеризираха с ярки и шокиращи рокли. Ето защо, в плетени рокли, предлагани от дизайнерите, с нов облик играят роля и класическите силуети, а цифрата се появява в най-изгодна светлина.

Основната разлика между трикотажни рокли и туники е:

Простота на рязане;

Лека за фигурата;

Свободни силуети;

Акцент върху женствеността.

Този акцент е много насърчаван. Трикотажът е възникнал в резултат на въображението на дизайнера всички най-сложен силуети могат да бъдат доведени до живот. Комплексни и в същото време изтънчени драперии, асиметрични елементи на рязане променят плетените рокли без признание и ги превърнаха в истински шедьоври.

Като цяло, трикотажът е много плодороден материал за комбиниране на стил и комфорт едновременно. Топлият и удобен трикотаж позволява да изглеждате красиво и да не замръзвате през сезона.

Тенденции в начина на плетене

Преди всичко – свободен силует. Все пак: http://mamaninja.bg/%D0%B1%D0%BB%D0%BE%D0%B3/item/419-работим -за-спомени. В края на краищата, трикотажът е коварен материал, способен както да изобразява достойнството на фигура, така и да прославя недостатъците й. За да не се случи това, си струва да помислим и пробваме всяка дреха върху свободен силует. Това ще е от полза, за да имаме обективна представа и ще даде условия за сладки фантазии на представителите на противоположния пол.

Всички плетени рокли се характеризират с изразителни цветови комбинации, което позволява да се съсредоточите върху детайлите. Можете да комбинирате няколко цвята, да изберете геометричния модел, а силуетът трябва да е прост в този случай.

Дизайнерите ни предлагат временно да пропуснем за черно и да преместим вниманието на кафяво и сиво, но само като основа. Може да разгледате и ярки цветове от виолетови, тюркоазени, сини и червени цветове.

За рокли в хладния сезон, плетената тъкан добавя ангора, алпака и мохарето, което придава елегантен вид и фин шик. И класическите модели изглеждат много изгодни с копринени вложки.

Популярни ще са и някои сложни модели, с асиметрия в силуета, обширни яки, широки ръкави и сложни драперии. Особено имат моделите с акцентирани с драперии по деколтето.

Leave a Reply