Пищните дами и красивите макси блузи


Всяка дама с макси дреха за да изглежда добре трябва да избере подходящия размер. Дрехата трябва да е свободна около тялото, но в никакъв случай да не виси като торба. Големият размер няма да прикрие някои проблемни части, а само ще им добави обем. Това се отнася и за избора на макси блузи.

За да изглеждате добре в избраната блуза трябва тя да е подходяща кройка и размер. Дизайнерите предлагат много интересни и красиви модели, които предават елегантност на силуета. Обикновено се добавят някои елементи или се прилагат други дизайерски хитрини за да се подчертаят пищните красиви форми и визуално да се отстрани вниманието от проблемните места.

Всяка дама предпочита да има в гардероба си няколко модела и цветове блузи, защото добрата комбинация с пола или панталон позволяват да се получи красив тоалет. За пищните дами е за предпочитане v-образно или овално деколте. Акцента може да пада върху талията, но с използването на среден колан. Макси блузи в светли цветове могат да се използват за корегиране на тялото, когато бедрата са с по-голям обем. В този случай долната част на облеклото трябва да е в черен или друг тъмен цвят. Така силуета изглежда симетричен.

Много дами с размер плюс предпочитат прав класически панталон с удължена риза. Интересна е комбинацията, при която се прави експеримент с материята на облеклото. Например, интересно и красиво изглежда тоалет от съчетаване на копринена блуза и пола от фин вълнен плат.

По отношение цвета на макси блузите няма ограничения. За светлите дами могат да бъдат предпочитани тези с телесен цвят, син, жълт, а за тъмните – зелено, кафяво, бордо. Добре изглеждат и тези с щампи, но трябва да са съобразени с модела и с фигурата. Щампите е желателно да са малки, а за отклоняване на вниманието могат да се ползват върху красивите части на дамата.

За един красив тоалет са от значение и аксесоарите, които ще се ползват и ще подчертаят идивидуалността на дамата. Каталозите на онлайн магазините предлагат много интересни макси блузи, като всяка една от тях може да задоволи претенциозните дами.

Leave a Reply