От къде биха ни отпуснали заем без да имаме гарант за него?

Защо с мъжа ми ни се наложи да вземем кредит ?

С мъжа ми сме заедно вече почти 10 г. През всичко преминахме – и в студентско общежитие живяхме, и по квартири сме били, а когато се оженихме с помощ от родителите и спестено по студентските бригади в чужбина, взехме свое жилище. Не е нищо особено, но там свихме гнезденцето си и сме спокойни. Устроихме се с времето, родиха се децата.
Оправяме се някак, макар в големия град всичко да е по-скъпо и издръжката на 4-членно семейство е предизвикателство. Доскоро ползвахме една стара кола, завещание от брат ми, който замина в чужбина. Вършеше ни работа – колко багаж е пренесла, само тя си знае, но вече няма душа и ремонтите по нея стават все по-неизбежни и все по-скъпи. Решихме да се простим с нея и я продадохме на символична цена, колкото да не ни е в тежест. Почнахме да се оглеждаме с какво да я заменим. Автомобил задължително ни трябва, особено от есента, когато всяка сутрин возим децата до детска градина. Абсурд е да ги водя за ръчичка в дъжд и после в сняг. Каквито са болнави, веднага ще се разболеят.

кола
Отначало мислехме да вземем някаква по-скромна кола, но мъжът ми настоява да е по-добра от предната и сигурно е прав – и аз не искам да влезем отново в омагьосания кръг на ремонтите и скъпите части. Имахме някой заделен лев за черни дни и беше ясно, че ще купим колата с тези пари. Огледахме обяви, автокъщи – избор голям, но за онова, което искахме не ни достигаше бюджета.
Компромис бяхме твърди, че няма да направим с тази покупка. Да поискаме от родителите беше немислимо – те достатъчно направиха за нас, не е честно отново на техните ръце да легнат нашите покупки. От приятели да поискаме ни досрамя – всички с деца, повечето още са под наем, другите изплащат кредити…
Решихме да вземем недостигащите ни 2000 лв на кредит. Разгледахме възможностите пред себе си и първо опитахме да вземем парите от банка. Консултирахме се, но се оказа, че дори за такава сума ни трябва гарант и отпускането на парите няма да стане толкова бързо, колкото ни се искаше – намерили бяхме кола с много изгодни условия, ако не я платим, някой веднага ще я купи. И капаро дадохме, ако не намерим сумата бързо, направо ще изгорим с предплатата.
Поинтересувахме се и проучихме фирмите на пазара, и така решихме да вземем бърз кредит от https://credissimo.bg/. Наистина пари навреме. Кандидатстването отне няколко минути, като на шега съвсем скоро ни отговориха, че сме одобрени и то без гарант, без обезпечение, само с лична карта!
Купихме автомобила и сега на всички препоръчваме Credissimo горещо – точни, коректни и гъвкави, те са правилният партньор за бърз кредит!

Leave a Reply