Имал съм нужда от ортопедични стелки

stelkiНе всеки човек рискува собственото си здраве само и само да изглежда добре за останалите. Стигне ли се до закупуване на обувки, много голям процент от търсещите залагат на комфортните обувки. За тях не е важно това как изглеждат, дали са на мода и каква е цената, нужен е комфорт, който да им носи удовлетворение по време на дългите разходки.

Кой е ключовият фактор при комфортните обувки? Това са ортопедичните стелки, които придават съвсем различен вид удобство на всяка една обувка.

В световен мащаб ортопедичните стелки се правят предварително според това типове стъпала или различните видове симптоми на болка в краката. Всеки един клиент има възможност да открие фирма, която предлага ортопедични стелки и да направят индивидуален модел според нуждите му. В този материал ще ви предложим две марки ортопедични стелки, които превръщат всеки обикновен модел обувки в комфортни обувки.

Стелки LYNCO – това са може би най-добрите и удобни стелки, признати от голям световни ортопези. От тях съществуват голям брой модели, които са предназначени за различния вид стъпало или напасване според типа на обувките. Стелките имат нужната извивка по средата и леко повдигната част в края, която носи нужния комфорт на възглавничките по време на дълго ходене. Това са трето поколение качествени стелки, след като първите излизат още през далечната 1980г. в САЩ;

Стелки AETREX – тази марка се отличава с перфектната си омекотяваща система, която има шок-абсорбиращо действие. По този начин стелките ви предпазват от всякакъв вид наранявания на краката. В стелките е вградена иновативна система с гел, който Ви осигурява удобство и комфорт в свода на краката. Покритието на стелките е от медни йони, които ви предпазват от гъбички и бактерии, причиняващи постоянни неприятни миризми.

Комфортните обувки са такива, благодарение на прекрасните ортопечни стелки. Нужно е само да ги откриете и да изберете най-подходящия за вас модел.

Leave a Reply