Модни тенденции за обувки пролет/ лято

Както винаги, така и този сезон разнообразието от модели е толкова голямо, че се чуди човек какво да избере. Но все пак да видим какво най- много ще се носи, за да изберете според потребностите и вкуса си.

e-obuvkiОбувки с платформа- те си остават едни от най- удобните. Новото тази година е, че се предлагат в малко по- спортен вариант, платформата е намалена и затова я наричат флатформа. Мъжете много не харесват дами с такива обувки, но то е, защото не знаят колко удобно се ходи с тях за разлика от високите токове. Така че, дами, изобщо не се съобразявайте с мъжката половина, а носете това, което на вас ви харесва.

Мъжете не одобряват и летните дамски ботуши, но на тях им е лесно да излязат в дъждовна лятна вечер с маратонките си. Докато една дама не може да си позволи да отиде на парти или заведение с кецове. Ето затова летните ботуши са идеални за това време от годината.

На мода отново ще бъдат дамските леко заострени отпред обувки с високи токчета. Всички жени обожават високите токове. С тях те са самоуверени, стилни и много секси. Тези обувки си остават класика и са подходящи за по- официалните събития. А освен това се харесват и от мъжете. Единственият недостатък е, че не са толкова удобни за ежедневието през горещите дни, тъй като от жегите краката леко отичат. Ето защо дамските сандали са на първо място сред летните обувки, заради комфорта, който осигуряват. Този сезон ще можете да се любувате на всякакви модели- от ниски, с малко токче до римлянки и задължително с много каишки. Ще можете да избирате измежду всякакви ефектни акценти и мотиви.

Каквото и да изберете, със сигурност ще бъде красиво, но не забравяйте удобството на обувката и да отговаря на вашия стил.

Leave a Reply