Модерните обувки през зимата

zimni-obuvki

Това, което ще бъде фаворит през идния сезон ще са обувките с детайли от кожа с мек пухкав косъм. Ресните също ще бъдат много доминиращ тренд и стоят много добре на боти и ботуши до коляното, защото подчертават всяко ваше движение, предизвикателни са и с бунтарски и екстравагантен смисъл. Все още домиращи са и заострените боти и обувки, но върховете им не са така удължени, както до сега.

Не можете да не се снабдите и с непреходни черни високи обувки, за всеки случай. Обувки и ботуши в ярки и колоритни цветове е също ще бъдат на мода, както и меките и неустими обувки от велур. За дамите, които обичат да изглеждат женствено и изщушаващ, продължават да са актуални и ботушите с заострена муцуна и висок тънък ток от лак в черно и червено. При ботушите с анималистични десени са модерни кроко, змията, зебрата и техния фаворит леопарда.

Маратонките са важна тема, за която няма да ни стигне място. Те са изключително модерни и силния пол обожава мацки с прилепнали дрешки и кецове. Те пасват както на тесни блузка и клинче, така и на романтична рокля.

Макар доминиращия черен цвят, графитените и пастелните нюанси, които ще бъдат на мода, някои дизайнери залагат на топлите багри на кафявото – коняк, кафе, охра и земно кафяво.

Кафявите обувки в кафяво с връзки и масивен, среден ток, скосен и под ъгъл са друг тренд, на който можете спокойно да заложите през студени сезон. Неутралният им цвят и минимализтичен дизайн ги прави безупречно допълнение за вашата стилна визия. Ако заложите на високи, кафяви боти във Винтидж стил също няма да сбъркате. Това се отнася и за затворените дамски обувки с връзки и равна подпетка с леко заострен връх, започващи от върха на пръстите, които спокойно можете.

Leave a Reply