Как да разкараме гаджето за един ден?

скъсване с гаджетоАко вашата приятелка ви лази по нервите с постоянните си критики, ревности и капризи, то най-вероятно е дошло време за раздяла. Повечето от нас мъжете не смеят да бъдат директни, което им създава допълнителни главоболия при приключване на любовна връзка.

Аз ще ви предложа няколко начина да разкарате гаджето за един ден, а вие ще решите кой е най-добър за вас. Разбира се, триковете се препоръчват само и единствено при наличието на реален проблем.

1. Раздяла в ресторант – поканете ”любимата” в хубав ресторант, кажете й, че искате да поговорите сериозно, но не издавайте причината. Споделете, че имате нужда от време за анализиране на връзката ви и нещата, които ви притесняват. Ако момичето има поне малко съвест ще ви разбере. Естествено рискувате да бъдете полят с вино или сос, но всяка професия крие своите рискове.

2. Повикайте я на разговор в дома ви – на ваш терен ще е значително по-лесно да скъсате. Не бъдете груб, но в никакъв случай, не показвайте слабости. Заявете категорично, че е дошло време да се разделите, тъй като нещата не се нареждат според плановете ви. Не бързайте да я отпъдите, предложете й да остане и дори проявете съпричастност към болката ѝ.

3. Чрез посредник – споделете с най-добрата й приятелка, че възнамерявате да приключите отношенията си. Това е коварен трик обаче доста ефективен. Обикновено жените споделят една с друга и гаджето ви ще научи за намеренията, които имате. В този случай на често ще чуете дузина обидни квалификации, упреци за това защо не сте и казали лично, но в крайна сметка резултата е на лице, вече нямате партньорка.

4. Директно – при положение, че сте смел и ви е дошло до гуша отидете при момичето/жената и обяснете, че вече не може да сте заедно. Говорете ясно, точно и без да увъртате. Това е най-добрия начин да прекъснете всякакви отношения за дългосрочен план.

Leave a Comment