Как да получите онлайн кредит веднага

 Получаването на незабавен заем е относително бърз процес, който в повечето случаи отнема само няколко дни. Има моменти обаче, когато се нуждаем от парите по-спешно и незабавно. За да се даде незабавен отговор на тези ситуации, се появиха серия от  бързи онлайн кредити, които могат да бъдат достъпни практически незабавно. Казваме ви как да получите такъв и какви условия са най-често срещаните за този вид финансов продукт.

Кредитите се заявяват моментално  през интернет, както на сайтовете на различните банки, така и на тези на кредитни институции, специализирани в тази форма на финансиране.

В мрежата има много предложения и видове незабавни онлайн кредити, така че първата стъпка, за да вземем този, който ни подхожда най-добре, е  да симулираме  заема, както и да сравним условията, изискванията и комисионните които има.

Цена и комисионни за незабавни онлайн кредити

От една страна, незабавните мини кредити имат дневен лихвен процент, който обикновено е по-висок от този на кредити за по-голяма сума, които изискват повече изисквания или гаранции от клиента. Освен това той може да избере периода за връщане на парите, винаги в рамките на минимум и максимум, които обикновено не надвишават 30 дни.

Що се отнася до моментално отпусканите кредити за по-високи суми, лихвите варират изключително много в различните банки и в този случай е най-добре да се консултирате с различни оферти, преди да изберете една. Освен това трябва да се има предвид, че при тези незабавни онлайн заеми за големи суми пари обикновено влизат в действие комисионни, сред които могат да бъдат намерени:

-Комисионна за отваряне: това е процент от общите пари, които искаме.

-Комисиона за анулиране: при заеми за големи суми е включена комисиона за предсрочно плащане на заема.

-Лихва за забава: в случай, че не върнем парите в уговорения срок, започват да се начисляват допълнителни такси и лихва за забава.

Колко време отнема сключването на незабавен кредит?

Обикновено този вид онлайн кредит с незабавен отговор се отпуска в рамките на няколко часа след заявката, тъй като почти не изисква „бумащина“ и изискванията за достъп са много малко.

Във всеки случай и с перспективата да поискате един от тези продукти за незабавно финансиране, винаги е добра идея да сравнявате различни оферти и преди всичко да сте много ясни относно условията за връщане и крайната цена на кредита.

Leave a Reply