Как да изпечем свински пържоли на скара?

свински пържолиГоляма част от мъжете обичат червеното месо и в частност пържолите на скара. Последните са подходящи, както за основно ястие, така и за гледане на някой интересен мач по телевизията. Преобладаващата част от силния пол слагат няколко щипки черен пипер и пекат, но по този начин не могат да постигнат желания резултат.

В тази статия реших, да ви дам няколко полезни съвета, за това как да приготвите вкусни свински пържоли, така че да ви акомпанират на студената биричка или бяло винце. Основната идея е предварителното накисване на свинското в соев сос. В магазините за хранителни стоки, ще откриете сосове с различни вкусове в това число на чесън, гъби, зеленчуци или натурален аромат.

Препоръчвам пържолките да престоят поне 24 часа, като освен соевия сос може да прибавите черен пипер, сол и дори прясно мляко, което ще омекоти месото и ще му придаде по-приятен вкус. Кърито е друг много интересен вариант, но не се препоръчва за мъже със стомашно-чревни заболявания.

Вземете широк съд, начукайте пържолите и ги залейте със соевия сос и добавете подправки. Оставете смества в хладилника и чакайте, да дойде деня за банкета. Намажете реотаните на скарата с половин глава лук, загрейте добре и стартирайте печенето, като редовно обръщайте месата.

Ако сте фенове на сланинката вземете свински врат без кост, а при положение, че искате чисто месо потърсете хубави котлети. Подходящите питиета за тази вкусна храна са светлото и тъмното пиво, както всички видове вина било то бели или червени.

В случай, че желаете да го направите още по мераклийски изпечете червеното месо на дървени въглища, вкуса е още по-приятен и наситен. Не прекалявайте с порциите, защото има реална опасност от затлъстяване и болки в корема. На края задължително, ще спомена и добрата компания, която е необходима за приятното ви изкарване на масата.

Leave a Comment