Истинските SEO специалисти

Едва ли има човек, който да работи в сферата на Интернет и да не знае какво е SEO – оптимизацията за търсачки. Всеки знае какво е SEO, всеки започва сам да експериментира да постигне добри резултати, но са малко хората, които наистина знаят какво правят.

В тази статия ще дам хора за пример, хора които съм сигурен, че са едни от най-добрите специалисти в България.

  • Огнян Младенов – Един от първите хора, които се занимават със SEO в България. Собственик е на агенция SEOM, организатор на досегашните SEO конференции.
  • Васил Тошков – Също добър и опитен оптимизатор. Собственик е на Cloxy, както и съсобственик на най-големият SEO форум searchengines.bg.
  • Андрей Димитров – Развива личен SEO блог – w1ck3dgam3.com, както и сайт за ревюта wickeble.com. Не работи с клиенти, но определено има много знания и опит. Винаги ми е помагал със съвети.
  • Борислав Арапчев – Пловдивският SEO гуру 🙂 Собственик на Идея Студио. Оптимизира както БГ така и ЕН сайтове. Много приятен и позитивен човек.
  • Едуард Димитров – Най-големият фен на Joomla 🙂 Собственик е на 3Dwebdesign. За него знаем, че обича безплатните линкове и мрази платените (такива, като от борси за линкове – sape).

Не твърдя, че тези хора са най-добрите, но съм сигурен, че те използват само бели техники за оптимизация.

Leave a Comment