Играчки, подходящи за деца от 3 до 5 години

Експертирайте със категориите, за да направите лошото развитие на децата от тази категория, те трябва да се нуждаят от най-добрите играчки, като например кукли и аксесоари за тези за момиченца, каквито и коли и оръжия за момченцата.

В действителност, това разграничаване на „мъжки“ и „женски“ играчки е условно, като човек трябва само да избягва играта, с която е приятно да забрави.

Но нека се върнем на куклите. Това е най-старата игра, която учи момченцето на грижа, за да демонстрира доброта, да помогне да се включи в сила на всичко майка на майка и така да се подготви за реалния живот. Не ограничавайте детето си и не му натяквайте, че трябва да имате много кукли! Всички модели се различават по функционалност и способности, така че, всеки един от тях дава своя собствена принос в емоционалното и физическото развитие на детето.

Особено популярна сред децата е куклата- „новородено“ Baby Born. Можете да пиете от шише и да следите това, което трябва да бъде смесено памперса. Тоест, грижата е започнал, това има много положителен ефект върху добавянето на момиченцето – възприемане да се отнася към тези, които зависят от него.

Кожно е по-възрастно да се обличате, но повече кукли от един и същ тип може да има . Между другото, не забравяйте за аксесоари – кукленски мебели, съдове, дрехи и къщи. Целият този антураж е много полезен, за да се намира малката домакинство да се занимава с редки и чисто около себе си.

Ето, че дойде ред за играчки коли и оръжия. Всички те могат да символизират на мъжествеността, но нито едно момченце не може да остане безразлично към тях. Животно на младия герой не би бил плътен, ако не се намира с един пистолет, картонен, космически бластер, меч или лък със стрели. Именно тези играчки са създали момчето за съществуващата му ръка на защитник. Подобно на куклите, колите също трябва да не се прекалява много. Напротив, моделите трябва да са различни – малки и големи, метални и пластмасови, състезателни и колекционерски, полицейски и пожарникарски. Играйки с коли, момчето изучавайки тънкостите на своите професии и можещи социални роли, отредени на мъжете.

Изтоник:  https://jambo-shop.com/%D0%BA%D0%B0%D1%82%D0%B0%D0%BB%D0%BE%D0%B3/

 

Leave a Reply