Защо да си купите лаптоп Acer от магазина notebook.bg?

И така… ето историята накратко.

След като писах, че notebook.bg стартират ново SEO състезание ми беше много любопитно как ще се развие то. Честно казано не очаквах толкова много хора да се включат в тази инициатива. И съм сигурен, че не е заради 5-те бона, които организаторите дават, а по-скоро заради опитът, който всеки ще придобие и хъса да си първи сред толкова много участници.

От толкова много сайтове даващи отговор на въпроса “Защо трябва да купим Acer от www.Notebook.bg” реших да се загледам в сайтовете на участниците.

Искам да изкажа моите похвали за повечето сайтове. Забелязват се все по-качествени сайтове, които съдържат подробни ревюта на лаптопи и таблети с марка Acer. От толкова много четене на хубави ревюта си харесах един страхотен модел Acer. Моделът е този: http://acer-notebookbg.com/zashto-da-si-kupite-acer-aspire-v5-121-ot-www-notebook-bg-video-revu. Лаптопът се води Acer Aspire V5-121. Помислих малко и реших да си го купя. Особено след като прочетох публикацията “седемте златни правила на www.notebook.bg”.

Наистина изказвам своята признателност на магазина ноутбук.бг за това, че бяха толкова любезни и коректни с мен.

Leave a Comment