Зарадвах жената за 8-ми март

rokliaВзех и уникална рокля и се зарадва супер много. Ето един текст, който ми помогна да избера.

Роклите са едни от най-любимите дрехи на всяка жена. Те непременно държат няколко модела в своите гардероби за различни случаи. Дългите рокли, обаче са най-предпочитани, защото те са идеални за всякакви случаи. Няма значение дали сте на работа, на разходка с приятели, в планината или пътувате дългите рокли стават за всякакви случаи. В правилната комбинация от аксесоари с тях ще изглеждате красиви, стилни и желани.

Подходящи аксесоари за дълги рокли

Една част от жените не обичат да носят допълнителни аксесоари към своите облекла, но когато става въпрос за дълги рокли, то задължително е нужно да се добави нещо малко за да изглежда вашата визия перфектна.

Очила – очилата са много важен аксесоар при оформянето на всеки стайлинг. Те подчертават вашето лице, влизат в синхрон с цялостното Ви облекло и прикриват бръчки, торбички и всякакви дефекти по лицето, които ще Ви накарат да чувствате дискомфорт;

Бижута – всякакъв вид бижута като започнем от огърлица, гердан, обици и завършим с различни видове гривнички за крака, ръце и други. Колкото и да са малки бижутата не трябва да се подценява техния цялостен ефект над вашата визия. При избор на бижута гледайте цветовете им да отговарят на флоралните мотиви или самите цветове по вашата рокля;

Чанти – чантите са може би най-важната част от допълнението Ви към дълги рокли. Важното при техния избор е не само какъв модел дъгла рокля ще облечете, но и къде точно смятате да отидете. За официални вечери и партита е добре да комбинирате дългите рокли с портмонета тип плик, а при разходки в парка или сред природата е по-добре да използвате чанта с дълги дръжки, която да е удобна. Вие преценявате дали да е тип торба или по-малка в зависимост какво ще носите в нея.

Шапка – добре е да използвате голяма шапка тип капела, защото тя се комбинира перфектно с големи очила и дълги рокли.

Leave a Reply